за нас

SINOTRUK беше наведен на главната табла на HKSE во 2007 година. Нејзината матична компанија China National Heavy Duty Truck Group Corp., Ltd. (SINOTRUK) е првиот производител на тешки товарни возила во Кина, првично основана во 1956 година и лулка на кинеската индустрија за тешки товарни возила . Некогаш го произведе првиот тежок камион во Кина; Брендиран HUANGHE камион со 8 тони JN150 во 1960 година; и успешно го воведе проектот STEYR за тешки товарни возила од Австрија и стана прва кинеска компанија која сеопфатно воведе странска технологија за производство на тешки товарни возила на комплетно возило во 1983 година. Во 2009 година, SINOTRUK го формираше стратешкото партнерство со германската групација МАН, со која МАН одржа 25 % + 1 удел во КИНА СИНОТРУК МЕERNУНАРОДНА КО., ОГРАНИЧЕН. СИНОТРУК воведе 3 модели (Д20, Д26 и Д08) мотори, оски на средни и тешки товарни камиони и релевантни технологии на комплетни возила од МАН, поставувајќи солидна основа за долгорочен раст на компанијата. Денес, СИНОТРУК се разви во најголемата база за производство на тешки товарни возила во Кина и даде значителен придонес во развојот на кинеската индустрија за тешки товарни возила и растот на националната економија. SINOTRUK главно дизајнира, развива, произведува и продава широк спектар на тешки товарни возила, автобуси, специјални камиони, мотори и нивни комплети, делови и специјална шасија. Комплетните производители на возила под SINOTRUK вклучуваат Jinan Truck Co., Ltd., Jinan Commercial Vehicle Co., Ltd., Jining Commercial Vehicle Co., Ltd. и Light Truck Division; компаниите за мотори вклучуваат Jinan Power Co., Ltd. и Hangzhou Engine Co., Ltd; производител на оската е inanинан оска копродукции, Ltd; и менувачите вклучуваат деловна единица Jinan Transmission и Datong Gear Co., Ltd. Сите овие создадоа различни модели кои опфаќаат тежок камион, камион со средна должност, лесен камион, камион за ископување мини, возило и автобус за специјални намени и покривање на SITRAK, Брендови HOWO, STEYR, HUANGHE, GOLDEN PRINCE, HO HAN, WANGPAI, FULO. Како резултат, SINOTRUK станува производител на камиони во Кина со најкомплетни типови и моќност на погонот. Производите на SINOTRUK се состојат од домашно напредни дизел мотори D10 и D12, гасни мотори T10 и T12 како и меѓународно напредни мотори MC11, MC13, MC05 и MC07 кои ги исполнуваат стандардите за емисија на Euro II-V, чија моќност се движи од 140 до 560ps; серија со оски со еднократно намалување од светска класа, оски за намалување на јазолот на тркалата и дискови сопирачки од 16,5-22,5 инчи; и низа важни склопови, како што се единечни менувачи на синхромес на шалтер, двојни преносни вратила и автоматски / рачен менувач со 10, 12 и 16 брзини. Ова формираше синџир на мотори, златна индустрија од светска класа на мотори, спојка од типот на влечење, менувач и погонска оска. КИНА СИНОТРУК МЕERNУНАРОДНА СО, ЛИМИТЕД е одговорен за извоз на тешки товарни камиони и резервни делови направени од СИНОТРУК. За комплетните камиони, компанијата снабдува HOWO, GOLDEN PRINCE, STEYR KING, HOVA, HANIA и HUANGHE PRINCE серии 4 × 2,6 × 4,8 × 4 трактори, багери, товарни камиони, миксер камиони, цистерни за вода (масло) и видови на специјални камиони со 266 КС, 290 КС, 336 КС, 371 КС и 420 КС. За резервните делови ги обезбедуваме сите оригинални резервни делови SINOTRUK. Како главен извозник на SINOTRUK во Кина, нашата компанија има силна способност за снабдување. Сега нашата компанија ги окупираше Африка, Русија, Средниот Исток, Западна Азија, Југоисточна Азија и Латинска Америка повеќето пазари и региони. Во 21 век, компанијата ќе го следи чекорот на SINOTRUK, ќе продолжи со развој на комплетни услуги за камиони и резервни делови во продажната област. Во светот, ние ќе обезбедиме најдобро и целосно снабдување со производи SINOTRUK за нашите клиенти, за да ги задоволиме барањата на нашите клиенти и да обезбедиме нова и супер услуга. Во друг аспект, ќе инвестираме повеќе ресурси во градењето и развојот на услугата за делови од производите на СИНОТРУК, за да се задоволи потребата на современиот меѓународен пазар во следните години. Имаме модерен канцелариски систем, заедно со напредниот ИТ, може брзо, прецизно, едноставно да се занимаваме со разни работи и прашања, за да им биде погодно на клиентите да ги бараат потребните делови и да прават деловни активности. Персоналот на нашата компанија е богат со искуство и обучен строго, со професионално знаење, со енергија и секогаш ги почитува своите клиенти како бр. 1, и ветува дека ќе стори сè за да обезбеди ефикасна и индивидуална услуга за клиентите. Компанијата обрнува внимание на одржување и развој на долгорочна соработка со клиентите. Ние ветуваме, како ваш идеален партнер, ќе развиеме светла иднина заедно со вас!

Гледај Повеќе

Производи

Монтиран камион со кран

Камион со кран op Донесете кран со домашна позната марка. Голема моќност и брзина, одлична способност за градење, голема далечина за подигнување, широк работен опсег. Ability Способност за подигање: 1T, 2T, 3.2T, 5T, 6.3T, 8T, 10T, 12T, 14T, 16T, 18T, 20T, 25T, 30T. ◆ Механичар аларм: еден сегмент, три сегменти, четири сегменти, така неколку сегменти. Избор на различна должина на товарното тело и диференцијален кран со способност за подигнување. ◆ Предноста на кран: брз пораст и сите високо ефикасно, заштедуваат енергија, флексибилен потег, удобен, безбеден и сигурен. Truck Камион со кран бил управуван од хидрауличен систем, има широк радиус на работа. Ng Агол на ротација: ± 360 °, рачна контрола на забрзувачот, прилагодлива брзина за ротирање и подигнување. Truck Камионот со кран е широко користен за секаков вид на полнење и празнење на инсталацијата и подигнување, особено за диво подигнување и спасување, или тесното место како станица, пристаниште, магацин, градежен објект, рудник.

Гледај Повеќе

Вести

Задржување на камионите и поправките на криење


Специјализирано

Пол-трајлерот на бомбата е специјализиран вид на приколка што се користи за транспорт на опасни стока како експлозив, муниција, и други опасни материјали. Истиот е дизајниран да се исполни со строгите регулативи за безбедност и да обезбеди максимална безбедност за време на транспортот. Во оваа статија, ќе ги истражиме карактеристиките, користењата и бенефициите на полу-трајлерите на бомбата.


Експлозивните производствени централи се сложени операции кои бараат специјализирана опрема за ефикасно ракување на експлозивните материјали. Семи-трајлерот на бомбата колач од Кина е една таква опрема која игра клучна улога во транспортот на експлозив во овие објекти.


Структура на добрата цена и квалитетна ограда


Рамката на оградата на полу-трајлерот е вграден со стандардни цевки и профили. кој е флексибилна и соодветна за превоз на пат со суви и голем товар.


Воведување на добра цена и квалитетот на големиот цементен камион.


Гледај Повеќе